Cyberprzestępcy podszywają się pod pomoc techniczną Netflix i rozsyłają e-maile, w których straszą „nietypową aktywnością” na koncie. Odbiorcy mają w ciągu 24 godzin potwierdzić dane, by rzekomo uniknąć blokady. Kliknięcie w przycisk i zalogowanie się na podstawionej stronie może zakończyć się kradzieżą loginu i hasła.
Źródło: Read More





